pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

11.05.2018 - 15:33, Güncelleme: 11.05.2018 - 15:33
 

Engelliler Haftası

KARAMAN (AA) - Karaman’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "4’üncü Sevgi Her Engeli Aşar" yürüyüşü düzenlendi.Toplumda engellilere karşı...

KARAMAN (AA) - Karaman’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "4’üncü Sevgi Her Engeli Aşar" yürüyüşü düzenlendi.Toplumda engellilere karşı farkındalık oluşturabilmek için düzenlenen yürüyüş, Atatürk Parkından başlayarak İsmet Paşa Caddesi üzerinden Hatuniye Medresesinde son buldu.Yürüyüşün ardından engelli öğrenciler tarafından bir yıl boyunca yapılan ürünlerden oluşan el sanatları sergisi açıldı.Sergide, ziyaretçiler ile öğrencilere tatlı ve pamuk şeker ikram edildi.
KARAMAN (AA) - Karaman’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "4’üncü Sevgi Her Engeli Aşar" yürüyüşü düzenlendi.Toplumda engellilere karşı...
KARAMAN (AA) - Karaman’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla "4’üncü Sevgi Her Engeli Aşar" yürüyüşü düzenlendi.
Toplumda engellilere karşı farkındalık oluşturabilmek için düzenlenen yürüyüş, Atatürk Parkından başlayarak İsmet Paşa Caddesi üzerinden Hatuniye Medresesinde son buldu.
Yürüyüşün ardından engelli öğrenciler tarafından bir yıl boyunca yapılan ürünlerden oluşan el sanatları sergisi açıldı.
Sergide, ziyaretçiler ile öğrencilere tatlı ve pamuk şeker ikram edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.