pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Emniyetten Develi’de huzur uygulaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 12:33, Güncelleme: 30.06.2024 - 12:14
 

Emniyetten Develi’de huzur uygulaması

Emniyetten Develi’de huzur uygulaması

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Develi ilçesinde yapılan denetimlerde 228 şahıs ve 205 araç kontrol edildi.Edinilen bilgiye göre vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Develi’de; il merkezinden de personel takviye edilerek toplam 14 ekip 32 personelle uygulama yapıldı. Uygulamalarda; 228 şahıs sorgulandı, 205 araç da kontrol edildi. Denetimlerde 63 araç trafikten men edilirken, 138,39 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.Gözaltına alınan 1 kişi hakkında ’Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak’ işlem başlatıldı.
Emniyetten Develi’de huzur uygulaması
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Develi ilçesinde yapılan denetimlerde 228 şahıs ve 205 araç kontrol edildi.
Edinilen bilgiye göre vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Develi’de; il merkezinden de personel takviye edilerek toplam 14 ekip 32 personelle uygulama yapıldı. Uygulamalarda; 228 şahıs sorgulandı, 205 araç da kontrol edildi. Denetimlerde 63 araç trafikten men edilirken, 138,39 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan 1 kişi hakkında ’Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak’ işlem başlatıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.