pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Elmadağ’da seyir halindeki araç yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 21:00, Güncelleme: 26.09.2024 - 20:56
 

Elmadağ’da seyir halindeki araç yandı

Elmadağ’da seyir halindeki araç yandı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi.Yangın, Kayadibi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Otobanda seyir halindeki Ford marka araç, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.
Elmadağ’da seyir halindeki araç yandı
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Kayadibi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Otobanda seyir halindeki Ford marka araç, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.