pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Elazığlı sanatçı yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 14:39, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:13
 

Elazığlı sanatçı yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü

Elazığlı sanatçı yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü

Elazığlı Türk halk müziği sanatçısı araştırmacı yazar Aygün Çam, yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü.Elazığ’da yaklaşık 10 yıldır köy köy gezip unutulmaya yüz tutmuş deyişleri ve türküleri kayıt altına alarak geleceğe taşımaya çalışan Aygün Çam, "QRS 2024 Bilim Komitesi" tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü. Çam’a ödülünü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal takdim etti.Çam, ’’QRS 2024 Bilim Komitesi tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı dalında ödüle layık görülerek ödülümüzü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın elinden almış bulunuyoruz. Bu ödülü kariyerim sürecince yaptığım çalışmalarda beni destekleyen sevdiklerime ve her zaman ilham kaynağı olan aziz şehir Elazığ’a armağan ediyorum" dedi.
Elazığlı sanatçı yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü
Elazığlı Türk halk müziği sanatçısı araştırmacı yazar Aygün Çam, yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü.
Elazığ’da yaklaşık 10 yıldır köy köy gezip unutulmaya yüz tutmuş deyişleri ve türküleri kayıt altına alarak geleceğe taşımaya çalışan Aygün Çam, "QRS 2024 Bilim Komitesi" tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı ödülüne layık görüldü. Çam’a ödülünü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal takdim etti.
Çam, ’’QRS 2024 Bilim Komitesi tarafından yılın en iyi sanatçısı ve müzik bilim insanı dalında ödüle layık görülerek ödülümüzü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın elinden almış bulunuyoruz. Bu ödülü kariyerim sürecince yaptığım çalışmalarda beni destekleyen sevdiklerime ve her zaman ilham kaynağı olan aziz şehir Elazığ’a armağan ediyorum" dedi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.