pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Elazığ’da depoyla birlikte otomobil de küle döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 17:32, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:15
 

Elazığ’da depoyla birlikte otomobil de küle döndü

Elazığ’da depoyla birlikte otomobil de küle döndü

Elazığ’da çıkan yağında, bir depoyla birlikte otomobil de küle döndü.Olay, merkeze bağlı kuyulu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.Ö.’ye ait henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı depoda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın bitişiğinde bulunan otomobile sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerinde itfaiye ve tedbir amaçlı da sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, depo ve araç küle döndü.
Elazığ’da depoyla birlikte otomobil de küle döndü
Elazığ’da çıkan yağında, bir depoyla birlikte otomobil de küle döndü.
Olay, merkeze bağlı kuyulu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.Ö.’ye ait henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı depoda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın bitişiğinde bulunan otomobile sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerinde itfaiye ve tedbir amaçlı da sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, depo ve araç küle döndü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.