pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Elazığ’da başıboş köpekler 150 tavuğu telef etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2023 - 12:14, Güncelleme: 12.07.2023 - 11:04
 

Elazığ’da başıboş köpekler 150 tavuğu telef etti

Elazığ’da başıboş köpekler 150 tavuğu telef etti

Elazığ’ın Keban ilçesinde başıboş sokak köpekleri, girdikleri kümeste 150 tavuğu telef etti.Olay önceki gün Keban ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre başıboş sokak köpekleri, akşam saatlerinde Mehmet Demir’in etrafı tel örgülerle kaplı kümesine girerek buradaki 150 tavuğu telef etti. Sabah kümese giden Demir, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Sokakta aç gezen köpeklerin gün içerisinde yaşlılara ve çocuklara da saldırdığını savunan Demir, yetkililerin bir an önce bu hayvanları toplaması gerektiğini söyledi. Demir, bugün kendisinin 150 tavuğunun telef olduğunu, yarın bu hayvanların bir insana da saldırabileceğini dile getirdi.
Elazığ’da başıboş köpekler 150 tavuğu telef etti
Elazığ’ın Keban ilçesinde başıboş sokak köpekleri, girdikleri kümeste 150 tavuğu telef etti.
Olay önceki gün Keban ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre başıboş sokak köpekleri, akşam saatlerinde Mehmet Demir’in etrafı tel örgülerle kaplı kümesine girerek buradaki 150 tavuğu telef etti. Sabah kümese giden Demir, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Sokakta aç gezen köpeklerin gün içerisinde yaşlılara ve çocuklara da saldırdığını savunan Demir, yetkililerin bir an önce bu hayvanları toplaması gerektiğini söyledi. Demir, bugün kendisinin 150 tavuğunun telef olduğunu, yarın bu hayvanların bir insana da saldırabileceğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.