pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Edirne’de 5 bin 950 kök kenevir yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 13:02, Güncelleme: 27.06.2024 - 12:49
 

Edirne’de 5 bin 950 kök kenevir yakalandı

Edirne’de 5 bin 950 kök kenevir yakalandı

Edirne kenevir bitkisi eken bir şüpheli yakalanırken, 5 bin 950 kök kenevir ele geçirildi.Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Edirne merkeze bağlı Bosna köyü mevkiinde icra edilen operasyon sonucunda, şüpheli bir şahsın bahçesinde yasadışı ekim ile 5 bin 950 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Yakalanan kenevirlere el konulurken olay ile ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Edirne’de 5 bin 950 kök kenevir yakalandı
Edirne kenevir bitkisi eken bir şüpheli yakalanırken, 5 bin 950 kök kenevir ele geçirildi.
Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Edirne merkeze bağlı Bosna köyü mevkiinde icra edilen operasyon sonucunda, şüpheli bir şahsın bahçesinde yasadışı ekim ile 5 bin 950 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Yakalanan kenevirlere el konulurken olay ile ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.