pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Dörtyol’da bisiklet turu düzenlendi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2024 - 12:00, Güncelleme: 19.05.2024 - 11:53
 

Dörtyol’da bisiklet turu düzenlendi

Dörtyol’da bisiklet turu düzenlendi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayıyla bisiklet turu düzenlendi.Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe, çok sayıda bisikletli katıldı.Etkinliğe katılan yüzlerce bisikletli, ilçe merkezinde tur attıktan sonra Özerli mahallesinde bulunan İlk Kurşun Müzesi’ni ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu.
Dörtyol’da bisiklet turu düzenlendi
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayıyla bisiklet turu düzenlendi.
Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe, çok sayıda bisikletli katıldı.
Etkinliğe katılan yüzlerce bisikletli, ilçe merkezinde tur attıktan sonra Özerli mahallesinde bulunan İlk Kurşun Müzesi’ni ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.