pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2023 - 16:05, Güncelleme: 14.08.2023 - 15:33
 

Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı

Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı

Diyarbakır Yurdum Spor Kulübü’nün milli karatecisi Sena Kızılaslan, 11-13 Ağustos’ta Bursa’da yapılan 4. Gemlik Uluslararası Karate Turnuvası’nda 61 kilo Büyükler Kategorisi’nde gümüş madalya kazandı.Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden 138 kulüp ve 1950 sporcunun katılım sağladığı turnuvada 61 kilo U-21 yaş altı Büyükler Kategorisi’ndeki tüm rakiplerini yenerek adını finalle yazdırmayı başaran Kızılaslan, finalde rakibine 7-6 gibi bir skorla yenilerek gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran isim oldu.Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü ve Bölge Antrenörü Mehmet Yazar, turnuvada ikinci olup, gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran Kızılaslan’ı tebrik ettiğini belirterek, “Başarılarının devamını dilerim. Sena, her zamanki gibi bizim yanıltmayarak her zamanki gibi kürsüde yerini almasını bildi. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin’e ve Kulüp Başkan Vekili Baki Karabulut’a teşekkür ederim” dedi.Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin ise, başarılı sporcusu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı
Diyarbakır Yurdum Spor Kulübü’nün milli karatecisi Sena Kızılaslan, 11-13 Ağustos’ta Bursa’da yapılan 4. Gemlik Uluslararası Karate Turnuvası’nda 61 kilo Büyükler Kategorisi’nde gümüş madalya kazandı.
Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden 138 kulüp ve 1950 sporcunun katılım sağladığı turnuvada 61 kilo U-21 yaş altı Büyükler Kategorisi’ndeki tüm rakiplerini yenerek adını finalle yazdırmayı başaran Kızılaslan, finalde rakibine 7-6 gibi bir skorla yenilerek gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran isim oldu.
Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü ve Bölge Antrenörü Mehmet Yazar, turnuvada ikinci olup, gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran Kızılaslan’ı tebrik ettiğini belirterek, “Başarılarının devamını dilerim. Sena, her zamanki gibi bizim yanıltmayarak her zamanki gibi kürsüde yerini almasını bildi. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin’e ve Kulüp Başkan Vekili Baki Karabulut’a teşekkür ederim” dedi.
Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin ise, başarılı sporcusu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.