pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Denizli’de rehber ve acentalara yönelik denetimler devam ediyor

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2024 - 09:31, Güncelleme: 25.09.2024 - 09:23
 

Denizli’de rehber ve acentalara yönelik denetimler devam ediyor

Denizli’de rehber ve acentalara yönelik denetimler devam ediyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik olarak Denizli- Tavas karayolu üzerinde Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aydın Turizm Rehberleri Odası, Turist Rehberleri Odaları Birliği ve TÜRSAB Pamukkale Bölge Temsil Kurulu işbirliğinde denetim gerçekleştirildi.Denetimde 7 adet rehbersiz tur faaliyeti, 2 adet belgesiz rehberlik faaliyeti, 6 adet sözleşme yapmayan rehber, 3 adet acenta rehber sözleşmesi yapmayan acenta, 2 adet acenta belge eksikliği, 3 adet sözleşmeyi yanında bulundurmayan rehber, 1 adet zorunlu seyahat sigortası yapmayan acenta tespit edildi. Tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak idari işlem başlatıldığı bildirildi.
Denizli’de rehber ve acentalara yönelik denetimler devam ediyor
DENİZLİ (İHA) – Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.

Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik olarak Denizli- Tavas karayolu üzerinde Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aydın Turizm Rehberleri Odası, Turist Rehberleri Odaları Birliği ve TÜRSAB Pamukkale Bölge Temsil Kurulu işbirliğinde denetim gerçekleştirildi.

Denetimde 7 adet rehbersiz tur faaliyeti, 2 adet belgesiz rehberlik faaliyeti, 6 adet sözleşme yapmayan rehber, 3 adet acenta rehber sözleşmesi yapmayan acenta, 2 adet acenta belge eksikliği, 3 adet sözleşmeyi yanında bulundurmayan rehber, 1 adet zorunlu seyahat sigortası yapmayan acenta tespit edildi. Tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.