pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çıldır kuran kursu öğrencileri futbol turnuvasında yarışacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 04.07.2023 - 11:35
 

Çıldır kuran kursu öğrencileri futbol turnuvasında yarışacak

Çıldır kuran kursu öğrencileri futbol turnuvasında yarışacak

Çıldır Müftülüğü bünyesinde açılan kuran kurslarına katılım sağlayan öğrencilere yönelik futbol turnuvası yapılacak.Çıldır Kaymakamlığının destekleriyle Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çıldır İlçe Müftülüğünce müşterek kuran kursuna katılım sağlayan öğrencilere yönelik 17 -21 Temmuz 2023 tarihleri arasında tarihleri arasında Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Okulu halı sahasında futbol turnuvası düzenlenecek.Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut yapmış olduğu açıklamada "Amacımız çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi ve köylerdeki öğrencilerimizin kaynaşmasına destek sağlamak" ifadesinde bulundu.
Çıldır kuran kursu öğrencileri futbol turnuvasında yarışacak
Çıldır Müftülüğü bünyesinde açılan kuran kurslarına katılım sağlayan öğrencilere yönelik futbol turnuvası yapılacak.
Çıldır Kaymakamlığının destekleriyle Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çıldır İlçe Müftülüğünce müşterek kuran kursuna katılım sağlayan öğrencilere yönelik 17 -21 Temmuz 2023 tarihleri arasında tarihleri arasında Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Okulu halı sahasında futbol turnuvası düzenlenecek.
Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut yapmış olduğu açıklamada "Amacımız çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi ve köylerdeki öğrencilerimizin kaynaşmasına destek sağlamak" ifadesinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.