pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Cezaevi firarisi şahıs mutfak dolabının arkasında yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 09:34, Güncelleme: 19.09.2024 - 09:06
 

Cezaevi firarisi şahıs mutfak dolabının arkasında yakalandı

Cezaevi firarisi şahıs mutfak dolabının arkasında yakalandı

Kayseri’de 16 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs; mutfak dolabının arkasında saklanırken yakalandı.Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri; hakkında "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ’hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi M.Ö.’nün (42) adresini tespit etti. Ekipler, şahsı yakalamak için operasyon düzenledi. Eve giren ekipler, M.Ö.’yü mutfak dolabının arkasında saklanırken yakalayarak gözaltına aldı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs; cezaevine teslim edildi.
Cezaevi firarisi şahıs mutfak dolabının arkasında yakalandı
Kayseri’de 16 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs; mutfak dolabının arkasında saklanırken yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri; hakkında "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ’hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi M.Ö.’nün (42) adresini tespit etti. Ekipler, şahsı yakalamak için operasyon düzenledi. Eve giren ekipler, M.Ö.’yü mutfak dolabının arkasında saklanırken yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs; cezaevine teslim edildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.