pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çankırı’da orman yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 15:40, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:06
 

Çankırı’da orman yangını

Çankırı’da orman yangını

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.Ilgaz ilçesi Bozan köyü mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Arasözlerle karadan söndürme çalışmalarına havadan da helikopterlerle destek veriliyor.Öte yandan, ilçede 26 Ağustos tarihinde çıkan orman yangınında da 15 hektardan fazla alan zarar görmüştü.
Çankırı’da orman yangını
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
Ilgaz ilçesi Bozan köyü mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Arasözlerle karadan söndürme çalışmalarına havadan da helikopterlerle destek veriliyor.
Öte yandan, ilçede 26 Ağustos tarihinde çıkan orman yangınında da 15 hektardan fazla alan zarar görmüştü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.