pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bursaspor taraftarı tesislere gidecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 23:02, Güncelleme: 28.07.2023 - 22:30
 

Bursaspor taraftarı tesislere gidecek

Bursaspor taraftarı tesislere gidecek

Bursaspor taraftar grubu Teksas, yarın saat 14.00’te tüm taraftarı ve imza veren üyeleri Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne davet etti.Bursaspor taraftarı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde toplanacak. Mevcut yönetimin Olağanüstü Kongre’ye gitmesi için imza toplayan yeşil-beyazlı taraftarlar, yarın evrakları Divan Kurulu Başkanlığı’na sunacak. Taraftar grubu Teksas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bursaspor’un geleceği tüm kişisel ihtirasların üstündedir. Omuz omuzayız, kongre için topladığımız imzaları yarın teslim ediyoruz. İmza veren tüm üyelerimizi ve tüm taraftarlarımızı, yarın 14.00’te Özlüce Tesisleri önüne bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Bursaspor taraftarı tesislere gidecek
Bursaspor taraftar grubu Teksas, yarın saat 14.00’te tüm taraftarı ve imza veren üyeleri Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne davet etti.
Bursaspor taraftarı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde toplanacak. Mevcut yönetimin Olağanüstü Kongre’ye gitmesi için imza toplayan yeşil-beyazlı taraftarlar, yarın evrakları Divan Kurulu Başkanlığı’na sunacak. Taraftar grubu Teksas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bursaspor’un geleceği tüm kişisel ihtirasların üstündedir. Omuz omuzayız, kongre için topladığımız imzaları yarın teslim ediyoruz. İmza veren tüm üyelerimizi ve tüm taraftarlarımızı, yarın 14.00’te Özlüce Tesisleri önüne bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.