pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bursa polisi vatandaşları bilgilendirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 11:35, Güncelleme: 27.06.2024 - 11:01
 

Bursa polisi vatandaşları bilgilendirdi

Bursa polisi vatandaşları bilgilendirdi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklı 12 bin 711 vatandaşı bilgilendirdi.Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında uyuşturucu ile mücadele eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri çerçevesinde 16 ayrı etkinlikte 12 bin 711 vatandaşı, "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklıklarıyla bilgilendirdi.
Bursa polisi vatandaşları bilgilendirdi
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklı 12 bin 711 vatandaşı bilgilendirdi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında uyuşturucu ile mücadele eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri çerçevesinde 16 ayrı etkinlikte 12 bin 711 vatandaşı, "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklıklarıyla bilgilendirdi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.