pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bozüyük’te otobüs ve dolmuş duraklarına bakım

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2024 - 18:02, Güncelleme: 27.05.2024 - 17:31
 

Bozüyük’te otobüs ve dolmuş duraklarına bakım

Bozüyük’te otobüs ve dolmuş duraklarına bakım

Bozüyük’te kırılmış ve bakıma ihtiyacı olan otobüs ve dolmuş duraklarının gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılarak daha düzgün bir hale getiriliyor.Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde hizmet veren otobüs ve dolmuş duraklarının tamir çalışmaları kapsamında Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan durakların kırılıp dökülen polikarbon bölümleri yenileriyle değiştiriliyor. Yapılan çalışma ile daha güzel ve düzgün bir görünüme kavuşturulan duraklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Bozüyük’te otobüs ve dolmuş duraklarına bakım
Bozüyük’te kırılmış ve bakıma ihtiyacı olan otobüs ve dolmuş duraklarının gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılarak daha düzgün bir hale getiriliyor.
Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde hizmet veren otobüs ve dolmuş duraklarının tamir çalışmaları kapsamında Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan durakların kırılıp dökülen polikarbon bölümleri yenileriyle değiştiriliyor. Yapılan çalışma ile daha güzel ve düzgün bir görünüme kavuşturulan duraklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.