pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bozüyük’te kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 15:00, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:57
 

Bozüyük’te kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yaralandı

Bozüyük’te kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yaralandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kamyonun otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Çevreyolu Yeşilkent kavşağı yakınlarında E.G. idaresindeki 26 BZ 669 plakalı otomobile plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü E.G. ve yanında yolcu olarak bulunan F.Ö. hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Bozüyük’te kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yaralandı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kamyonun otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Çevreyolu Yeşilkent kavşağı yakınlarında E.G. idaresindeki 26 BZ 669 plakalı otomobile plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü E.G. ve yanında yolcu olarak bulunan F.Ö. hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.