pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bingöl’deki orman yangını büyümeden söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 20:00, Güncelleme: 29.06.2024 - 19:54
 

Bingöl’deki orman yangını büyümeden söndürüldü

Bingöl’deki orman yangını büyümeden söndürüldü

Bingöl’de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.Alınan bilgilere göre, Ilıcalar beldesine bağlı Yenibaşlar köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden köy sakinleri, durumu Orman İşletme İl Müdürlüğü ve Ilıcalar İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgeye 1 arazöz, 1 ilk müdahale aracı, itfaiye aracı ve 10 personel sevk edildi. Ormanlık alandaki yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Bingöl’deki orman yangını büyümeden söndürüldü
Bingöl’de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Alınan bilgilere göre, Ilıcalar beldesine bağlı Yenibaşlar köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden köy sakinleri, durumu Orman İşletme İl Müdürlüğü ve Ilıcalar İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgeye 1 arazöz, 1 ilk müdahale aracı, itfaiye aracı ve 10 personel sevk edildi. Ormanlık alandaki yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.