pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bilim Şenliği için imza attılar

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 21.05.2024 - 13:55
 

Bilim Şenliği için imza attılar

Bilim Şenliği için imza attılar

Bilim kültürünün ve iletişiminin toplumda yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “21. Yüzyılın Öncü Teknolojileri 4007 Bilim Şenliği” programı kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız katıldı. Etkinlik kapsamında farklı mekânlarda eş zamanlı olarak düzenlenmesi planlanan atölye çalışmaları, bilimsel gösteriler ve laboratuvar deneyleri ile Erzurum halkının bilimle eğlenceli bir ortamda buluşması ve küçükten büyüğe tüm katılımcıların bilimsel süreçler hakkında farkındalık kazanması hedefleniyor.Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Çakmak, Üniversitelerin en önemli vazifelerinden birinin toplumsal katkı olduğunu belirterek: “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle önümüzdeki süreçte üç gün sürecek bir etkinliği hayata geçireceğiz. Birbirinden farklı bilim dallarından etkinliklerin yer alacağı şenlikte öğrencilerimiz ve misafirlerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecek. ETÜ olarak her zaman bu tarz projelere kapılarımız açık ve imkanlarımız her zaman öğrencilerimizin kullanımına hazır. Bu vesileyle protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Bilim Şenliği için imza attılar
Bilim kültürünün ve iletişiminin toplumda yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “21. Yüzyılın Öncü Teknolojileri 4007 Bilim Şenliği” programı kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız katıldı. Etkinlik kapsamında farklı mekânlarda eş zamanlı olarak düzenlenmesi planlanan atölye çalışmaları, bilimsel gösteriler ve laboratuvar deneyleri ile Erzurum halkının bilimle eğlenceli bir ortamda buluşması ve küçükten büyüğe tüm katılımcıların bilimsel süreçler hakkında farkındalık kazanması hedefleniyor.
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Çakmak, Üniversitelerin en önemli vazifelerinden birinin toplumsal katkı olduğunu belirterek: “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle önümüzdeki süreçte üç gün sürecek bir etkinliği hayata geçireceğiz. Birbirinden farklı bilim dallarından etkinliklerin yer alacağı şenlikte öğrencilerimiz ve misafirlerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecek. ETÜ olarak her zaman bu tarz projelere kapılarımız açık ve imkanlarımız her zaman öğrencilerimizin kullanımına hazır. Bu vesileyle protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.