pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bilecik’te ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları talimatı verildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 12:31, Güncelleme: 18.06.2024 - 12:12
 

Bilecik’te ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları talimatı verildi

Bilecik’te ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları talimatı verildi

Bilecik’te çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen süne ile mücadele amacıyla ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları için talimat verildi.Bilecik’te Mayıs ayıyla birlikte başlayan süne mücadelesi çerçevesinde ’3. Aşama olan Nimf Sürveyi Kontrolleri’ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik ekiplerince hububat alanlarında sürdürülüyor. Çiftçiler bir yandan da süne konusunda bilgilendiriliyor. Bu sene Mayıs ayı itibari ile ortaya çıkan ve çifçtilerin korkulu rüyası olan süne ile mücadelede Tarım ve Orman İl Müdürlüğü üreticileri yalnız bırakmıyor. Çalışmaların devam edeceği bildiriliyor.
Bilecik’te ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları talimatı verildi
Bilecik’te çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen süne ile mücadele amacıyla ‘Süne Nimf Sürvey’ çalışmaları için talimat verildi.
Bilecik’te Mayıs ayıyla birlikte başlayan süne mücadelesi çerçevesinde ’3. Aşama olan Nimf Sürveyi Kontrolleri’ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik ekiplerince hububat alanlarında sürdürülüyor. Çiftçiler bir yandan da süne konusunda bilgilendiriliyor. Bu sene Mayıs ayı itibari ile ortaya çıkan ve çifçtilerin korkulu rüyası olan süne ile mücadelede Tarım ve Orman İl Müdürlüğü üreticileri yalnız bırakmıyor. Çalışmaların devam edeceği bildiriliyor.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.