pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bilecik’te Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 11:01, Güncelleme: 26.09.2024 - 10:54
 

Bilecik’te Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi

Bilecik’te Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından jandarma personeline Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi.Bilecik’te kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele kapsamında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık arttırmaya yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Bilecik İl Jandarma Komutanlığı personeline eğitim verildi. Bu bilgilendirme kapsamında, vatandaşlara ailenin korunması, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar, Kadın Destek Uygulaması’nın (KADES) kullanımı ve bu uygulamanın sağladığı kolaylıklar hakkında detaylı bilgi verildi.Jandarma ekipleri, bu tür farkındalık faaliyetlerini azimle sürdüreceklerini belirtti.
Bilecik’te Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından jandarma personeline Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi verildi.
Bilecik’te kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele kapsamında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık arttırmaya yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Bilecik İl Jandarma Komutanlığı personeline eğitim verildi. Bu bilgilendirme kapsamında, vatandaşlara ailenin korunması, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar, Kadın Destek Uygulaması’nın (KADES) kullanımı ve bu uygulamanın sağladığı kolaylıklar hakkında detaylı bilgi verildi.
Jandarma ekipleri, bu tür farkındalık faaliyetlerini azimle sürdüreceklerini belirtti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.