pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2024 - 19:32, Güncelleme: 27.05.2024 - 19:11
 

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.2023-2024 sezonunun sona ermesinin ardından Beşiktaş’ın yeni sezon kamp programı belli oldu. Siyah-beyazlılar, hazırlıkların ilk etabına 1 Temmuz’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak. Beşiktaş daha sonra ikinci etap için 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.Futbol A takımının hazırlık karşılaşmalarının programı ilerleyen günlerde netlik kazanacağı belirtildi.
Beşiktaş’ın kamp programı belli oldu
Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.
2023-2024 sezonunun sona ermesinin ardından Beşiktaş’ın yeni sezon kamp programı belli oldu. Siyah-beyazlılar, hazırlıkların ilk etabına 1 Temmuz’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak. Beşiktaş daha sonra ikinci etap için 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak.
Futbol A takımının hazırlık karşılaşmalarının programı ilerleyen günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.