pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Beşiktaş, çift kale taktik maçı yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 22:02, Güncelleme: 20.07.2023 - 21:41
 

Beşiktaş, çift kale taktik maçı yaptı

Beşiktaş, çift kale taktik maçı yaptı

Beşiktaş, Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, Isınma koşularıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmalarının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı.Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın TSİ 17.00’de MGG Arena’da RC Strasbourg ile karşılaşacak.
Beşiktaş, çift kale taktik maçı yaptı
Beşiktaş, Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, Isınma koşularıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmalarının ardından oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın TSİ 17.00’de MGG Arena’da RC Strasbourg ile karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.