pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Balıköy’de aşırı yağışlar sele neden oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2023 - 21:01, Güncelleme: 30.05.2023 - 20:45
 

Balıköy’de aşırı yağışlar sele neden oldu

Balıköy’de aşırı yağışlar sele neden oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde aşırı yağışlar sele neden oldu.Balıköy beldesinde aşırı yağışlar sele neden oldu, derelerin taştığı belde de alt yapı zarar gördü. Sel nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, kanalizasyon hatları da zarar gördü. Öte yandan yağışlar ekili alanlara zarar verdi. Can kaybının yaşanmadığı beldede Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın ve diğer yetkililer incelemelerde bulundu.
Balıköy’de aşırı yağışlar sele neden oldu
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde aşırı yağışlar sele neden oldu.

Balıköy beldesinde aşırı yağışlar sele neden oldu, derelerin taştığı belde de alt yapı zarar gördü. Sel nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, kanalizasyon hatları da zarar gördü. Öte yandan yağışlar ekili alanlara zarar verdi. Can kaybının yaşanmadığı beldede Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın ve diğer yetkililer incelemelerde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.