pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bakan Işıkhan Bilecik’e geliyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 13:07, Güncelleme: 24.09.2024 - 12:29
 

Bakan Işıkhan Bilecik’e geliyor

Bakan Işıkhan Bilecik’e geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir takım ziyaretler için Bilecik’e geliyor.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ’Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında 27 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Bilecik’e gelecek. Işıkhan’ın kentteki ilk ziyaretini Bilecik Valiliğine yapması beklenirken, ardından AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ile bir kaç fabrikayı ziyaret edeceği öğrenildi.
Bakan Işıkhan Bilecik’e geliyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir takım ziyaretler için Bilecik’e geliyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ’Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında 27 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Bilecik’e gelecek. Işıkhan’ın kentteki ilk ziyaretini Bilecik Valiliğine yapması beklenirken, ardından AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ile bir kaç fabrikayı ziyaret edeceği öğrenildi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.