pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bahçelievler’de vatandaşlara aşure ikram edildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2023 - 13:04
 

Bahçelievler’de vatandaşlara aşure ikram edildi

Bahçelievler’de vatandaşlara aşure ikram edildi

Bahçelievler Belediyesince, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin değişik noktalarında binlerce vatandaşa aşure ikram edildi.Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldığı, Muhammediye Camii, Şirinevler Meydanı, Ulu Camii önü ve Yayla’da gerçekleşen aşure ikramlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hijyenik vakumlu ambalajlarda ikram edilen aşureye büyük ilgi gösteren vatandaşlar, aşure etrafında gördükleri yakınlaşma, birlik ve beraberliğin, huzur ve kardeşliğin Türkiye genelinde de hakim olmasını diledi.
Bahçelievler’de vatandaşlara aşure ikram edildi
Bahçelievler Belediyesince, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin değişik noktalarında binlerce vatandaşa aşure ikram edildi.
Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldığı, Muhammediye Camii, Şirinevler Meydanı, Ulu Camii önü ve Yayla’da gerçekleşen aşure ikramlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hijyenik vakumlu ambalajlarda ikram edilen aşureye büyük ilgi gösteren vatandaşlar, aşure etrafında gördükleri yakınlaşma, birlik ve beraberliğin, huzur ve kardeşliğin Türkiye genelinde de hakim olmasını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.