pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Antalya Bilim Merkezi’nde 30 Ağustos atölyeleri

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 16:06, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:45
 

Antalya Bilim Merkezi’nde 30 Ağustos atölyeleri

Antalya Bilim Merkezi’nde 30 Ağustos atölyeleri

Dokuma Park bünyesindeki Antalya Bilim Merkezi’nin atölyeleri, 30 Ağustos’ta Zafer Bayramı’na özel temalar hazırladı.Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel temalı atölyeler düzenleyecek. Dumlupınar’da Atatürk’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için yapılan kutlamalar, bilim merkezinde farklı kutlanacak. Robotik kodlama, matematik, steam, ahşap tasarım, astronomi, biyoloji ve fen bilimleri atölyeleri öğrenci alacak. Atölye liderleri ‘ay yıldızlı uçağım’, ‘Zafer Bayramı puzzle’ ‘Ay’da Türk astronotlar’, ‘pythonla Ay Yıldızımız’, ‘bilim şov’, ‘bayrağımız göklerde’ ve ‘bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun’ başlıklarında tematik çalışmalar hazırladı.
Antalya Bilim Merkezi’nde 30 Ağustos atölyeleri
Dokuma Park bünyesindeki Antalya Bilim Merkezi’nin atölyeleri, 30 Ağustos’ta Zafer Bayramı’na özel temalar hazırladı.
Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel temalı atölyeler düzenleyecek. Dumlupınar’da Atatürk’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için yapılan kutlamalar, bilim merkezinde farklı kutlanacak. Robotik kodlama, matematik, steam, ahşap tasarım, astronomi, biyoloji ve fen bilimleri atölyeleri öğrenci alacak. Atölye liderleri ‘ay yıldızlı uçağım’, ‘Zafer Bayramı puzzle’ ‘Ay’da Türk astronotlar’, ‘pythonla Ay Yıldızımız’, ‘bilim şov’, ‘bayrağımız göklerde’ ve ‘bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun’ başlıklarında tematik çalışmalar hazırladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.