pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Takımları Ligde Belirleyici Olacak

10.05.2017 - 10:13, Güncelleme: 10.05.2017 - 10:13
 

Ankara Takımları Ligde Belirleyici Olacak

- Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesi sürüyor - Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, 4 haftalık periyotta oynayacağı maçlarla lig sıralamasında belirleyici rol oynayacak

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun tamamlanmasına 4 hafta kalırken, Ankara takımları, hem şampiyonluk hem de küme düşmeme mücadelesinde belirleyici rol üstlenecek. Sezonu 6. sırada bitirme hedefi bulunan Gençlerbirliği, ligin 31. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olacak. 63 puanla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde bulunan ve zirve takibini sürdüren rakibiyle önemli bir maç oynayacak başkent ekibi, 32. haftada ise bir başka önemli maç için sahaya çıkacak. Kırmızı-siyahlılar, 57 puanla ligin 3. sırasında bulunan Fenerbahçe'yi Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ağırlayacak. 38 puanla ligin 12. sırasında bulunan Osmanlıspor da önemli maçlarda boy gösterecek. Başkent temsilcisi, ligin 32. haftasında, 52 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor, 33. haftada bu kez, küme düşmemek için mücadele eden Çaykur Rizespor ile Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.Ankara ekibi, ligin son haftasında ise, Medipol Başakşehir ile şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
- Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesi sürüyor - Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, 4 haftalık periyotta oynayacağı maçlarla lig sıralamasında belirleyici rol oynayacak


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun tamamlanmasına 4 hafta kalırken, Ankara takımları, hem şampiyonluk hem de küme düşmeme mücadelesinde belirleyici rol üstlenecek.

Sezonu 6. sırada bitirme hedefi bulunan Gençlerbirliği, ligin 31. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olacak. 63 puanla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde bulunan ve zirve takibini sürdüren rakibiyle önemli bir maç oynayacak başkent ekibi, 32. haftada ise bir başka önemli maç için sahaya çıkacak. Kırmızı-siyahlılar, 57 puanla ligin 3. sırasında bulunan Fenerbahçe'yi Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ağırlayacak.

38 puanla ligin 12. sırasında bulunan Osmanlıspor da önemli maçlarda boy gösterecek.

Başkent temsilcisi, ligin 32. haftasında, 52 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor, 33. haftada bu kez, küme düşmemek için mücadele eden Çaykur Rizespor ile Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.

Ankara ekibi, ligin son haftasında ise, Medipol Başakşehir ile şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.