pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 23:31, Güncelleme: 18.05.2024 - 23:15
 

Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi

Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi

Bayburt’ta Anneler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.Anneler Günü nedeniyle hazırlanan program Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış ve protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Mete Memiş, yılın annesi Melike Çakıcı’ya çiçek takdim ederek, tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti.Mustafa Karasakal Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen program babaların mesajları, anne orotoryosu ve müzikli gösterilerle devam etti. Babalar ve kızlarının sahne dansları programa renk katarken, gösteri izleyenlerden büyük alkış topladı.
Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi
Bayburt’ta Anneler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.
Anneler Günü nedeniyle hazırlanan program Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu tarafından düzenlenen Anneler Günü programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış ve protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Mete Memiş, yılın annesi Melike Çakıcı’ya çiçek takdim ederek, tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti.
Mustafa Karasakal Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen program babaların mesajları, anne orotoryosu ve müzikli gösterilerle devam etti. Babalar ve kızlarının sahne dansları programa renk katarken, gösteri izleyenlerden büyük alkış topladı.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.