pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Alanyaspor’da, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2023 - 23:01, Güncelleme: 26.08.2023 - 22:43
 

Alanyaspor’da, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Alanyaspor’da, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını bu akşam yapılan antrenmanla tamamladı.Kulüp tesislerinde Teknik Direktörü Ömer Erdoğan gözetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda top kapma çalışması yapan oyuncular, antrenmanın kalan bölümünde taktik çalışmaları gerçekleştirdi.
Alanyaspor’da, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını bu akşam yapılan antrenmanla tamamladı.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktörü Ömer Erdoğan gözetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda top kapma çalışması yapan oyuncular, antrenmanın kalan bölümünde taktik çalışmaları gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.