pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Müftü Dilek ile bir araya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 11:09, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:28
 

AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Müftü Dilek ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Müftü Dilek ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik’e yeni atanan Müftü Ahmet Dilek’i ziyarette bulundu.Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İl Müftüleri kararnamesiyle Şırnak İl Müftüsüyken Bilecik İl Müftüsü olarak atanan Ahmet Dilek, göreve başladı. Dilek’e AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki heyet hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Yıldırım yeni görevinde Müftü Dilek’e başarılar dileyerek, "Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Müftü Dilek ile bir araya geldi
AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik’e yeni atanan Müftü Ahmet Dilek’i ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İl Müftüleri kararnamesiyle Şırnak İl Müftüsüyken Bilecik İl Müftüsü olarak atanan Ahmet Dilek, göreve başladı. Dilek’e AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki heyet hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Yıldırım yeni görevinde Müftü Dilek’e başarılar dileyerek, "Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.