pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı’dan Kökrek’e ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2023 - 19:02, Güncelleme: 13.04.2023 - 18:35
 

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı’dan Kökrek’e ziyaret

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı’dan Kökrek’e ziyaret

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e iade-i ziyarette bulundu.Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ömer Tahtalı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e iade-i ziyarette bulunarak bir süre görüştü. Ziyaretten dolayı Başkan Tahtalı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyen Kökrek, misafirleri ile yürütülen proje ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Kökrek, daha sonra misafirlerini yolcu etti.
AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı’dan Kökrek’e ziyaret
AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e iade-i ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ömer Tahtalı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e iade-i ziyarette bulunarak bir süre görüştü. Ziyaretten dolayı Başkan Tahtalı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyen Kökrek, misafirleri ile yürütülen proje ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Kökrek, daha sonra misafirlerini yolcu etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.