pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ahırda kaçak kazı yaparken yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2024 - 16:35, Güncelleme: 27.05.2024 - 15:58
 

Ahırda kaçak kazı yaparken yakalandı

Ahırda kaçak kazı yaparken yakalandı

Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesinde bir bağ evine düzenlediği operasyonda ahırda kaçak kazı yapan bir kişi yakalandı.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il genelinde suç ve suçluya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde O.H. isimli şahsı, bağ evi ve ahır olarak kullandığı bahçesinde kazı yaparken suç üstü yakaladı. Alanda ve ahırdaki aramalarda; 1 adet merdiven, 1 adet kürek, 3 adet kazma ve 1 adet testere ele geçirildi.Şahısla ilgili işlem başlatıldı.
Ahırda kaçak kazı yaparken yakalandı
Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesinde bir bağ evine düzenlediği operasyonda ahırda kaçak kazı yapan bir kişi yakalandı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il genelinde suç ve suçluya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde O.H. isimli şahsı, bağ evi ve ahır olarak kullandığı bahçesinde kazı yaparken suç üstü yakaladı. Alanda ve ahırdaki aramalarda; 1 adet merdiven, 1 adet kürek, 3 adet kazma ve 1 adet testere ele geçirildi.
Şahısla ilgili işlem başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.