pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ahilerden Vali Aydoğdu’ya ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2024 - 14:05, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:41
 

Ahilerden Vali Aydoğdu’ya ziyaret

Ahilerden Vali Aydoğdu’ya ziyaret

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, 37. Ahilik Haftası kapsamında, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ettiler.Vali Hamza Aydoğdu, Yılın Ahisi, Yılın Kalfası ve Yılın Çırağı seçilen esnafları tebrik ederek plaketlerini takdim etti.Vali Aydoğdu, iyi ahlak, doğruluk, cömertlik, yardımseverlik ve kardeşlik gibi çok kıymetli değerleri barındıran Ahilik Kültürünün yaşatılmasının önemini vurgulayarak, tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutladı.
Ahilerden Vali Aydoğdu’ya ziyaret
Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, 37. Ahilik Haftası kapsamında, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ettiler.
Vali Hamza Aydoğdu, Yılın Ahisi, Yılın Kalfası ve Yılın Çırağı seçilen esnafları tebrik ederek plaketlerini takdim etti.
Vali Aydoğdu, iyi ahlak, doğruluk, cömertlik, yardımseverlik ve kardeşlik gibi çok kıymetli değerleri barındıran Ahilik Kültürünün yaşatılmasının önemini vurgulayarak, tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutladı.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.