pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ahilerden Başkan Aksun’a ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2024 - 14:05, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:37
 

Ahilerden Başkan Aksun’a ziyaret

Ahilerden Başkan Aksun’a ziyaret

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, 37. Ahilik Haftası kapsamında, Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Bekir Aksun, "Ahilik bizi biz yapan güzel bir değerimiz, özümüz. Ahilik demek; kardeşlik demektir. Ahilik demek; kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir. Ecdadımızdan bize gelen bir güzelliktir. Biz esnafımızın daima yanındayız. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın 37. Ahilik Haftası kutlu olsun. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Ahilerden Başkan Aksun’a ziyaret
Ahilik Haftası Kutlama Komitesi üyeleri, 37. Ahilik Haftası kapsamında, Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Bekir Aksun, "Ahilik bizi biz yapan güzel bir değerimiz, özümüz. Ahilik demek; kardeşlik demektir. Ahilik demek; kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir. Ecdadımızdan bize gelen bir güzelliktir. Biz esnafımızın daima yanındayız. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın 37. Ahilik Haftası kutlu olsun. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.