pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

ADEM kursiyerlerine Vali Eldivan’dan ziyaret

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2024 - 10:06, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:41
 

ADEM kursiyerlerine Vali Eldivan’dan ziyaret

ADEM kursiyerlerine Vali Eldivan’dan ziyaret

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Tuzcuzade Mahallesi’nde bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerini ziyaret etti.Destek merkezi hakkında ilgililerden bilgi alan Vali Eldivan kanaviçe işleme ve kuaförlük kursu atölyelerini gezerek, kursiyerlerin çalışmalarını inceledi.Aile Destek Merkezi’nin dezavantajlı vatandaşların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirten Vali Eldivan, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde danışmanlık ve çeşitli seminerlerin yanı sıra kursiyerlerin eğitimlerinin devamlılığı için anaokulu ve kreş desteğinin de verildiğini söyledi.
ADEM kursiyerlerine Vali Eldivan’dan ziyaret
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Tuzcuzade Mahallesi’nde bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerini ziyaret etti.
Destek merkezi hakkında ilgililerden bilgi alan Vali Eldivan kanaviçe işleme ve kuaförlük kursu atölyelerini gezerek, kursiyerlerin çalışmalarını inceledi.
Aile Destek Merkezi’nin dezavantajlı vatandaşların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirten Vali Eldivan, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde danışmanlık ve çeşitli seminerlerin yanı sıra kursiyerlerin eğitimlerinin devamlılığı için anaokulu ve kreş desteğinin de verildiğini söyledi.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.