pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 15:03, Güncelleme: 26.09.2024 - 14:42
 

Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek

Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek

Adana’da faaliyet gösteren Tatlıcı Köse, TEKNOFEST’te özel baklavalarıyla katılımcıların damaklarını şenlendirecek.Adana Havalimanı’nda 2-6 Ekim’de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için hazırlıklar sürüyor. Tatlıcı Köse, kentte uzun yıllardır 38 şubeyle faaliyet gösterirken TEKNOFEST’e de katılacak.Festivalde stant açacak firma, özel baklavalarıyla katılımcılara lezzet şöleni yaşatacak.İhlas Haber Ajansı’na konuşan Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, “Adana’da bir teknoloji festivali yaşanacak. Bizde bu festivalde stant açacağız ve özel baklavamız ile damakları şenlendireceğiz. Herkesi standımıza bekliyoruz. En özel malzemelerle hazırladığımız baklavaları misafirlere sunacağız” dedi.
Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek
Adana’da faaliyet gösteren Tatlıcı Köse, TEKNOFEST’te özel baklavalarıyla katılımcıların damaklarını şenlendirecek.
Adana Havalimanı’nda 2-6 Ekim’de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için hazırlıklar sürüyor. Tatlıcı Köse, kentte uzun yıllardır 38 şubeyle faaliyet gösterirken TEKNOFEST’e de katılacak.
Festivalde stant açacak firma, özel baklavalarıyla katılımcılara lezzet şöleni yaşatacak.
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, “Adana’da bir teknoloji festivali yaşanacak. Bizde bu festivalde stant açacağız ve özel baklavamız ile damakları şenlendireceğiz. Herkesi standımıza bekliyoruz. En özel malzemelerle hazırladığımız baklavaları misafirlere sunacağız” dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.