pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 17:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 16:59
 

Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kebapçı Yaşar Aydın’a Adana tanıtımına ve gastronomiye yaptığı katkılar nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru tarafından plaket taktim edildi.Adana’nın tanıtımına devam edeceğini anlatan Aydın, “Adana çok önemli bir kent ve gastronomisi çok güçlü. Bizlerde elimizden geldiğinde Adana’nın ve kebabın tanıtımını yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz ve Adana’nın marka değerini her geçen gün arttıracağız” ifadelerini kullandı.
Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi
Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.
Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kebapçı Yaşar Aydın’a Adana tanıtımına ve gastronomiye yaptığı katkılar nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru tarafından plaket taktim edildi.
Adana’nın tanıtımına devam edeceğini anlatan Aydın, “Adana çok önemli bir kent ve gastronomisi çok güçlü. Bizlerde elimizden geldiğinde Adana’nın ve kebabın tanıtımını yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz ve Adana’nın marka değerini her geçen gün arttıracağız” ifadelerini kullandı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.