pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Adana’da molotofkokteyli ve EYP’li eylem yapan 15 PKK’lı tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 10:03, Güncelleme: 01.06.2024 - 09:45
 

Adana’da molotofkokteyli ve EYP’li eylem yapan 15 PKK’lı tutuklandı

Adana’da molotofkokteyli ve EYP’li eylem yapan 15 PKK’lı tutuklandı

Adana’da yol kapatıp ateş yakan, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile eylemlerde bulunan 15 PKK’lı tutuklandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK adına 21 Mart ve 2 Nisan tarihlerinde yol kapatıp ateş yakan ve eylemlerinde molotofkokteyli ile el yapımı patlayıcı kullanan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda 38 kişinin kimliği belirlendi. Ekipler şafak vakti operasyon yaparak söz konusu şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin evlerinde tabanca ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Molotofkokteyli ve EYP’li eylemlerini kaydetmişlerYakalanan şüpheliler, Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı’nda ve Obalar Caddesinde molotofkokteyli ile EYP’li eylemlerini cep telefonlarıyla çekerek sosyal medyasında paylaştığı öğrenildi.
Adana’da molotofkokteyli ve EYP’li eylem yapan 15 PKK’lı tutuklandı
Adana’da yol kapatıp ateş yakan, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı ile eylemlerde bulunan 15 PKK’lı tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK adına 21 Mart ve 2 Nisan tarihlerinde yol kapatıp ateş yakan ve eylemlerinde molotofkokteyli ile el yapımı patlayıcı kullanan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda 38 kişinin kimliği belirlendi. Ekipler şafak vakti operasyon yaparak söz konusu şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin evlerinde tabanca ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Molotofkokteyli ve EYP’li eylemlerini kaydetmişler
Yakalanan şüpheliler, Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı’nda ve Obalar Caddesinde molotofkokteyli ile EYP’li eylemlerini cep telefonlarıyla çekerek sosyal medyasında paylaştığı öğrenildi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.