pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

4 göçmen kaçakçısı yakalandı, 20 düzensiz göçmen kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 10:37, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:00
 

4 göçmen kaçakçısı yakalandı, 20 düzensiz göçmen kurtarıldı

4 göçmen kaçakçısı yakalandı, 20 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında içinde düzensiz göçmenlerin bulunduğuLastik bot motor arızası sonrası sürüklenmeye başladı. Lastik botta bulunanlar tarafından yapılan yardım çağrısı sonrası bölgeye Sahil Güvenlik gemisi sevk edildi.Marmaris ilçesi açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi tarafından lastik bot içerisindeki 20 düzensiz göçmen (beraberinde 7 çocuk) kurtarıldı. Lastik bot içerisinde bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.Düzensiz göçmenlerden alınan bilgi doğrultusunda olay ile bağlantılı olarak Bozburun Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile müştereken yapılan takip neticesinde karada da 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi daha yakalandı.
4 göçmen kaçakçısı yakalandı, 20 düzensiz göçmen kurtarıldı
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında içinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu
Lastik bot motor arızası sonrası sürüklenmeye başladı. Lastik botta bulunanlar tarafından yapılan yardım çağrısı sonrası bölgeye Sahil Güvenlik gemisi sevk edildi.
Marmaris ilçesi açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi tarafından lastik bot içerisindeki 20 düzensiz göçmen (beraberinde 7 çocuk) kurtarıldı. Lastik bot içerisinde bir göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.
Düzensiz göçmenlerden alınan bilgi doğrultusunda olay ile bağlantılı olarak Bozburun Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile müştereken yapılan takip neticesinde karada da 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi daha yakalandı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.