pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

21 ilin geçiş noktasında bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 19:30, Güncelleme: 21.06.2024 - 19:07
 

21 ilin geçiş noktasında bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor

21 ilin geçiş noktasında bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda tek yönlü olarak bayram dönüşü yoğunluğu başladı.Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala memleketlerine gelen vatandaşların evlerine dönüş çilesi başladı. İstanbul’un Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli Rampaları’nda İstanbul istikametine trafik yoğunluğu yaşanıyor. Uzun araç trafiği dron ile havadan görüntülenirken, yoğunluğun hafta sonunda daha da artması bekleniyor.Herhangi bir olumsuzluğa karşı da polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor.
21 ilin geçiş noktasında bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor
İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda tek yönlü olarak bayram dönüşü yoğunluğu başladı.
Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala memleketlerine gelen vatandaşların evlerine dönüş çilesi başladı. İstanbul’un Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli Rampaları’nda İstanbul istikametine trafik yoğunluğu yaşanıyor. Uzun araç trafiği dron ile havadan görüntülenirken, yoğunluğun hafta sonunda daha da artması bekleniyor.
Herhangi bir olumsuzluğa karşı da polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.