pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

2 farklı suçtan aranan şüpheli yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 12:32, Güncelleme: 27.07.2024 - 12:00
 

2 farklı suçtan aranan şüpheli yakalandı

2 farklı suçtan aranan şüpheli yakalandı

Bilecik’te 2 ayrı suçtan hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.Serik İlamat ve İnfaz Bürosunca; ‘Tehdit’ suçundan 3 ay 22 gün, ‘Hakaret2 suçundan 1 ay 26 gün hapis cezası ile aranan şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
2 farklı suçtan aranan şüpheli yakalandı
Bilecik’te 2 ayrı suçtan hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
Serik İlamat ve İnfaz Bürosunca; ‘Tehdit’ suçundan 3 ay 22 gün, ‘Hakaret2 suçundan 1 ay 26 gün hapis cezası ile aranan şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.