pendik escort bayan
ak

Sivasspor kendi sahasında yenildi

22.09.2013 - 11:25, Güncelleme: 22.09.2013 - 11:25
 

Sivasspor kendi sahasında yenildi

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Sivasspor kendi sahasında Kasımpaşa spora yenildi. Maç Kasımpaşa sporun 2-1 üstünlüğü ile bitti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, "İlk yarı Kasımpaşa’nın üstünlüğü ile geçen bir maç oldu. İkinci yarı biz biraz ağırlığımızı koyduk ve bizim üstünlüğümüz ile geçti karşılaşma oldu ama futbol golü daha çok atanın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı" dedi. Sivassporlu oyuncu Mehdi Taouli ise ikinci yarı oyuna ağırlık koyduklarını ama kazanamadıklarını söyledi. Sivassporlu bir diğer futbolcu Rafik Djebbour ise oyunu döndürmek için ellerinden geleni yaptıklarını ama oyunu döndüremediklerini ifade ederken, Ziya Erdal da zor bir maç oynadıklarını kaydederek, "Kazanmak istiyorduk ama olmadığı" şeklinde konuştu. Sivas Gazeteleri
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Sivasspor kendi sahasında Kasımpaşa spora yenildi. Maç Kasımpaşa sporun 2-1 üstünlüğü ile bitti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, "İlk yarı Kasımpaşa’nın üstünlüğü ile geçen bir maç oldu. İkinci yarı biz biraz ağırlığımızı koyduk ve bizim üstünlüğümüz ile geçti karşılaşma oldu ama futbol golü daha çok atanın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı" dedi.


Sivassporlu oyuncu Mehdi Taouli ise ikinci yarı oyuna ağırlık koyduklarını ama kazanamadıklarını söyledi.

Sivassporlu bir diğer futbolcu Rafik Djebbour ise oyunu döndürmek için ellerinden geleni yaptıklarını ama oyunu döndüremediklerini ifade ederken, Ziya Erdal da zor bir maç oynadıklarını kaydederek, "Kazanmak istiyorduk ama olmadığı" şeklinde konuştu. Sivas Gazeteleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.