pendik escort bayan
ak

Salih AYHAN\'a İzmir Sivas Dernekler Federasyonu\'ndan ziyaret

07.09.2013 - 12:00, Güncelleme: 07.09.2013 - 12:00
 

Salih AYHAN\'a İzmir Sivas Dernekler Federasyonu\'ndan ziyaret

İzmir Sivas Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Kemal GÜNEYLİ (İZSİDEF) beraberindeki dernek başkanları İzmir\'deki Sivas Günleri nedeniyle Vali Vekili Salih AYHAN\'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Salih AYHAN: “Derneklerimizin ve Federasyonun Sivas’a ilgili olmaları ve sahiplenmeleri nedeniyle tebrik ediyorum. Sivas’ın hak ettiğinden daha fazla değeri taşıması için Ankara’da ve İstanbul’da çok daha ulusal ölçekli tanıtımlar yapıldı. Uluslararası fuarlar yapıldı. Dernekler yönetim olarak güçlerinizi bir araya getirdiniz; hemşerilerle buluşarak tüm dünyaya kardeşlerimizi tanıttınız. Hepinizi çok teşekkür ediyorum.” dedi.     İzmir Sivas Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Kemal GÜNEYLİ ise : “ İzmirde düzenlenen “Sivas Tanıtım Günleri”nde Sayın Vali Yardımcımız Mustafa AYDIN’ın başkanlığında 100 kişilik bir ekiple Sivas’ımızı tanıtmak adına güzel çalışmalar yaptık. Bu esnada Türkçe Olimpiyatları düzenlendiği için ilimizi sadece Egede değil 140 ülkede tanıtma fırsatı bulduk. Ben ve dernek başkanı arkadaşlarım emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz .”dedi.      Ziyaret sonrasında Vali Vekili Salih AYHAN ve Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
İzmir Sivas Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Kemal GÜNEYLİ (İZSİDEF) beraberindeki dernek başkanları İzmir\'deki Sivas Günleri nedeniyle Vali Vekili Salih AYHAN\'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Salih AYHAN: “Derneklerimizin ve Federasyonun Sivas’a ilgili olmaları ve sahiplenmeleri nedeniyle tebrik ediyorum. Sivas’ın hak ettiğinden daha fazla değeri taşıması için Ankara’da ve İstanbul’da çok daha ulusal ölçekli tanıtımlar yapıldı. Uluslararası fuarlar yapıldı. Dernekler yönetim olarak güçlerinizi bir araya getirdiniz; hemşerilerle buluşarak tüm dünyaya kardeşlerimizi tanıttınız. Hepinizi çok teşekkür ediyorum.” dedi.


    İzmir Sivas Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Kemal GÜNEYLİ ise : “ İzmirde düzenlenen “Sivas Tanıtım Günleri”nde Sayın Vali Yardımcımız Mustafa AYDIN’ın başkanlığında 100 kişilik bir ekiple Sivas’ımızı tanıtmak adına güzel çalışmalar yaptık. Bu esnada Türkçe Olimpiyatları düzenlendiği için ilimizi sadece Egede değil 140 ülkede tanıtma fırsatı bulduk. Ben ve dernek başkanı arkadaşlarım emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz .”dedi. 


    Ziyaret sonrasında Vali Vekili Salih AYHAN ve Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.