pendik escort bayan
ak

İnşaat Temelinde İnsan Kafa Tası Çıktı

24.06.2013 - 19:57, Güncelleme: 24.06.2013 - 19:57
 

İnşaat Temelinde İnsan Kafa Tası Çıktı

Sivas\'ta bir inşaat çalışması sırasında kazılan temelden iki insan kafa iskeleti çıktı.

Sivas'ta bir inşaat çalışması sırasında kazılan temelden iki insan kafa iskeleti çıktı. Ece Mahallesi Arap Şeyh Sokak'ta inşaat için temel kazısı sırasında iki adet insan iskeleti bulundu. Çalışanların ve çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, iskeletleri incelenmek üzere aldı. İnşaat alanında yatır olduğu iddiaları doğrulanmadı.
Sivas\'ta bir inşaat çalışması sırasında kazılan temelden iki insan kafa iskeleti çıktı.

Sivas'ta bir inşaat çalışması sırasında kazılan temelden iki insan kafa iskeleti çıktı. Ece Mahallesi Arap Şeyh Sokak'ta inşaat için temel kazısı sırasında iki adet insan iskeleti bulundu. Çalışanların ve çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, iskeletleri incelenmek üzere aldı.


İnşaat alanında yatır olduğu iddiaları doğrulanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.