pendik escort bayan
ak

İnternette Gördüğü Araç Hurda Çıktı

Spor 12.06.2013 - 17:44, Güncelleme: 12.06.2013 - 17:44
 

İnternette Gördüğü Araç Hurda Çıktı

Galericiyi de dolandırdılar. İnternetten gördüğü aracı alabilmek için kaparo veren Ertan G. aracı görebilmek için İstanbul’dan İzmir’e gittiğinde şok yaşadı. İnternette gördüğü araç gittiğinde hurda çıktı.

İstanbul’da galericilik yapan Ertan G. internete gördüğü 2006 model araç ilanına başvurup satıcı ile görüştü. Arabayı göstermek için kaparo isteyen dolandırıcılar şikayete göre bakın vatandaşları nasıl dolandırıyor: Aracı Görmeden Önce Kaparo Yatırmayın “Aracın sorunsuz olduğu söylendi. Araç İzmir’deydi ve aracı göstermek için kaparo istediler. ATM’den kaporayı yatırdım. Daha sonra İzmir’e aracı görmeye gittim. Aracı gösterdiklerinde şok oldum. Aracı getirdiler araç ilandaki ile alakası yok. Araç bildiğiniz hurda. Komple boyalı ve değişmedik parçası kalmamış. Bu aracı bu şekilde alamayacağımı söyleyerek kaporamı geri istedim. Şikayet ettiğimi duyunca hemen ilanları değiştirmişler. Asıl önemlisi araçtaki ilan ile parayı yatırdığınız kişi farklı. Böylece hakkınızı aramanız engelleniyor. Sakın aracı görmeden önce kaparo yatırmayın.     KAYNAK: Sikayetvar.com
Galericiyi de dolandırdılar. İnternetten gördüğü aracı alabilmek için kaparo veren Ertan G. aracı görebilmek için İstanbul’dan İzmir’e gittiğinde şok yaşadı. İnternette gördüğü araç gittiğinde hurda çıktı.

İstanbul’da galericilik yapan Ertan G. internete gördüğü 2006 model araç ilanına başvurup satıcı ile görüştü. Arabayı göstermek için kaparo isteyen dolandırıcılar şikayete göre bakın vatandaşları nasıl dolandırıyor:


Aracı Görmeden Önce Kaparo Yatırmayın


“Aracın sorunsuz olduğu söylendi. Araç İzmir’deydi ve aracı göstermek için kaparo istediler. ATM’den kaporayı yatırdım. Daha sonra İzmir’e aracı görmeye gittim. Aracı gösterdiklerinde şok oldum. Aracı getirdiler araç ilandaki ile alakası yok. Araç bildiğiniz hurda. Komple boyalı ve değişmedik parçası kalmamış. Bu aracı bu şekilde alamayacağımı söyleyerek kaporamı geri istedim. Şikayet ettiğimi duyunca hemen ilanları değiştirmişler. Asıl önemlisi araçtaki ilan ile parayı yatırdığınız kişi farklı. Böylece hakkınızı aramanız engelleniyor. Sakın aracı görmeden önce kaparo yatırmayın.

 

 

KAYNAK: Sikayetvar.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.