pendik escort bayan
ak

C.Ü Hayvan Hastanesi Hizmete Başladı

03.08.2015 - 18:18, Güncelleme: 03.08.2015 - 18:18
 

C.Ü Hayvan Hastanesi Hizmete Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Tam Teşekküllü Olarak Hizmete Başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Tam Teşekküllü Olarak Hizmete Başladı.   Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, temeli Mayıs 2012'de atılan Hayvan Hastanesinin 3 bin 600 metrekare kapalı alandan oluştuğunu söyledi.   Hastanede küçük ve büyük hayvanlar için hasta kabul, muayene odaları ve operasyon salonları yer aldığını aktaran Kara, "Bunların yanı sıra, anestezi, radyoloji, patoloji, araştırma laboratuvarları, öğrenci dershanesi, hospitalizasyon gibi birimlerde yer almaktadır. İnşaatın fiziki olarak bitirilmesinden sonra Cumhuriyet Üniversitesi kaynakları ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından desteklenen proje ile teknik altyapısı kurulmuştur" dedi.   Hayvan hastanesinde, dahiliye, cerrahi, doğum, suni tohumlama ve patoloji alanında deneyimli öğretim üyeleri ve teknik personelin hizmet verdiğini bildiren Kara, Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) standartlarında şekillendirilen hastanenin bölge için büyük bir kazanım olduğunu vurguladı.     Hayvan Hastanesinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerince denetimden geçtiğini, hiçbir eksiğe rastlanılmadığını ve ruhsat izni verildiğini dile getirerek, "Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi yeni kurulan bir fakülte olmasına rağmen hayvan hastanesi ruhsatı olan sayılı fakültelerden olmuştur. Böylece Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinden sonra hastanesi olan 3. fakülte de Veteriner Fakültesi olmuştur" diye konuştu. - SİVAS
Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Tam Teşekküllü Olarak Hizmete Başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Tam Teşekküllü Olarak Hizmete Başladı.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, temeli Mayıs 2012'de atılan Hayvan Hastanesinin 3 bin 600 metrekare kapalı alandan oluştuğunu söyledi.

 

Hastanede küçük ve büyük hayvanlar için hasta kabul, muayene odaları ve operasyon salonları yer aldığını aktaran Kara, "Bunların yanı sıra, anestezi, radyoloji, patoloji, araştırma laboratuvarları, öğrenci dershanesi, hospitalizasyon gibi birimlerde yer almaktadır. İnşaatın fiziki olarak bitirilmesinden sonra Cumhuriyet Üniversitesi kaynakları ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından desteklenen proje ile teknik altyapısı kurulmuştur" dedi.

 

Hayvan hastanesinde, dahiliye, cerrahi, doğum, suni tohumlama ve patoloji alanında deneyimli öğretim üyeleri ve teknik personelin hizmet verdiğini bildiren Kara, Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) standartlarında şekillendirilen hastanenin bölge için büyük bir kazanım olduğunu vurguladı.

 

 

Hayvan Hastanesinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerince denetimden geçtiğini, hiçbir eksiğe rastlanılmadığını ve ruhsat izni verildiğini dile getirerek, "Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi yeni kurulan bir fakülte olmasına rağmen hayvan hastanesi ruhsatı olan sayılı fakültelerden olmuştur. Böylece Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinden sonra hastanesi olan 3. fakülte de Veteriner Fakültesi olmuştur" diye konuştu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.