pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Sıcaktan Bunalanlar Serinlemek İçin Çare Aradı

01.08.2015 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2015 - 13:53
 

Sivas'ta Sıcaktan Bunalanlar Serinlemek İçin Çare Aradı

Sivas'ta 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu.

Sivas'ta 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu. Mesire alanlarındaki şelale ve dereler insanlarla dolarken, sıcaktan bunalan hayvanlar ise Kızılırmak'a girerek serinlemeye çalıştı.   Termometrelerin 42 dereceyi gösterdiği Sivas'ta, sıcaktan bunalanlar zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığındaki aşırı artış, kentte yaşayanları olumsuz etkiledi. Serinlemek isteyenler çeşitli yollara başvurdu. Kimileri, park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda dinlenmeyi ve uyumayı tercih ederken, bazıları ise dere ve ırmaklara girerek serinlemeye çalıştı. Kente 7 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe mesire ve piknik alanındaki şelalelerin bulunduğu kısımlar ise serinlemek isteyenlerin tercih ettiği yerler arasında ilk sırada yer aldı. Şelalenin altına giren çocuklar soğuk suyla serinlemenin keyfini çıkardı. Çocukların serinleten eğlencelerine yetişkinler de eşlik etti. Serinlemeye çalışanlar uzun zamandır bu kadar sıcakla karşılaşmadıklarını, Sivas halkının bu kadar fazla sıcağa alışık olmadıkları için zorlandıklarını dile getirdi.     Aşırı sıcaklardan hayvanlar da etkilendi. Büyükbaş hayvanların Kızılırmak'a girdikleri görüldü. Kentte sıcak havanın etkisini önümüzdeki hafta da sürdürmesinin beklendiği öğrenildi. - Sivas
Sivas'ta 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu.

Sivas'ta 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu. Mesire alanlarındaki şelale ve dereler insanlarla dolarken, sıcaktan bunalan hayvanlar ise Kızılırmak'a girerek serinlemeye çalıştı.

 

Termometrelerin 42 dereceyi gösterdiği Sivas'ta, sıcaktan bunalanlar zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığındaki aşırı artış, kentte yaşayanları olumsuz etkiledi. Serinlemek isteyenler çeşitli yollara başvurdu. Kimileri, park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda dinlenmeyi ve uyumayı tercih ederken, bazıları ise dere ve ırmaklara girerek serinlemeye çalıştı. Kente 7 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe mesire ve piknik alanındaki şelalelerin bulunduğu kısımlar ise serinlemek isteyenlerin tercih ettiği yerler arasında ilk sırada yer aldı. Şelalenin altına giren çocuklar soğuk suyla serinlemenin keyfini çıkardı. Çocukların serinleten eğlencelerine yetişkinler de eşlik etti. Serinlemeye çalışanlar uzun zamandır bu kadar sıcakla karşılaşmadıklarını, Sivas halkının bu kadar fazla sıcağa alışık olmadıkları için zorlandıklarını dile getirdi.

 

 

Aşırı sıcaklardan hayvanlar da etkilendi. Büyükbaş hayvanların Kızılırmak'a girdikleri görüldü. Kentte sıcak havanın etkisini önümüzdeki hafta da sürdürmesinin beklendiği öğrenildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.