pendik escort bayan
ak

Paşabahçe’ye alternatif geliyor…

30.07.2015 - 19:55, Güncelleme: 30.07.2015 - 19:55
 

Paşabahçe’ye alternatif geliyor…

Paşabahçe’ye alternatif geliyor… Sivas Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeni bir mesire alanı projesini hayata geçiriyor.

  Sivas Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeni bir mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Paşabahçe mesire alanının yoğun ilgi karşısında ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi, alanında genişletme ve yeni etap çalışmalarını da beraberinde getirirken, şehrin farklı bölgelerine de mesire alanı kazandırılması için düğmeye basıldı. Bu manada Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesi’ne geçen 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye hemen yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı. Organize Sanayi Bölgesi yolu Kılavuz TOKİ karşısında yer alan bölgeye yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başlayan Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl içerisinde alanı ateşli pikniğe açmak için yoğun çaba sarf edecek.   Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı; Kılavuz, Huzur, Şeyhşamil ve Ahmet Turan Gazi Mahalleri ile bölge halkı için Paşabahçe’nin alternatifi olacak bir mesire alanı olacak.   Çocuk oyun alanları, otoparkları, mescit, tuvalet, bulaşıkhane, büfe ve piknik üniteleriyle mesire alanında hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Sivas Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde de mesire alanı oluşturulması için projelerine devam ediyor. - Sivas
Paşabahçe’ye alternatif geliyor… Sivas Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeni bir mesire alanı projesini hayata geçiriyor.

 

Sivas Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeni bir mesire alanı projesini hayata geçiriyor.

Paşabahçe mesire alanının yoğun ilgi karşısında ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi, alanında genişletme ve yeni etap çalışmalarını da beraberinde getirirken, şehrin farklı bölgelerine de mesire alanı kazandırılması için düğmeye basıldı.

Bu manada Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesi’ne geçen 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye hemen yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

Organize Sanayi Bölgesi yolu Kılavuz TOKİ karşısında yer alan bölgeye yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başlayan Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl içerisinde alanı ateşli pikniğe açmak için yoğun çaba sarf edecek.

 

Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı; Kılavuz, Huzur, Şeyhşamil ve Ahmet Turan Gazi Mahalleri ile bölge halkı için Paşabahçe’nin alternatifi olacak bir mesire alanı olacak.

 

Çocuk oyun alanları, otoparkları, mescit, tuvalet, bulaşıkhane, büfe ve piknik üniteleriyle mesire alanında hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Sivas Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde de mesire alanı oluşturulması için projelerine devam ediyor. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.