pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

28.07.2015 - 13:57, Güncelleme: 28.07.2015 - 13:57
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Sivas-Ankara kara yolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.     Kaza, saat 21.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda meydana geldi. Sivas'tan Ankara yönüne giden Fatih Yıldırım (35) yönetimindeki 34 EC 6928 plakalı otomobil, Ankara yolundan gelen ve havaalanı yoluna dönen Suzi Şaştım (49) kontrolündeki 07 FYE 58 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 EC 6928 plakalı otomobil yaklaşık 20 metre sürüklenerek Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün duvarına çarparken sürücü Fatih Yıldırım araç içinde sıkıştı. Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonrasında araçtan çıkarılan Yıldırım, olay yerindeki ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araç içindeki Meral (28), Beyzanur (8), Esmanur (7), Ahmet Buğra Yıldırım(1.5) ve Aybüke Aktaş (4) ile diğer otomobilin sürücüsü Suzi Şaştım ise yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, havaalanı yolu ve Sivas-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri ise bu sırada yola dökülen yağların üzerine kum serperek başka bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.- SİVAS
Sivas-Ankara kara yolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

 

 

Kaza, saat 21.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı'nda meydana geldi. Sivas'tan Ankara yönüne giden Fatih Yıldırım (35) yönetimindeki 34 EC 6928 plakalı otomobil, Ankara yolundan gelen ve havaalanı yoluna dönen Suzi Şaştım (49) kontrolündeki 07 FYE 58 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 EC 6928 plakalı otomobil yaklaşık 20 metre sürüklenerek Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün duvarına çarparken sürücü Fatih Yıldırım araç içinde sıkıştı. Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonrasında araçtan çıkarılan Yıldırım, olay yerindeki ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araç içindeki Meral (28), Beyzanur (8), Esmanur (7), Ahmet Buğra Yıldırım(1.5) ve Aybüke Aktaş (4) ile diğer otomobilin sürücüsü Suzi Şaştım ise yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, havaalanı yolu ve Sivas-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri ise bu sırada yola dökülen yağların üzerine kum serperek başka bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.- SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.